СБУ затримала кримінального "авторитета" за вимагання

СБУ затримала кримінального "авторитета" за вимагання
Затримання вимагача в Славуті

Затриманий чоловік чинив опір і намагався позбутися речових доказів, стверджують у спецслужбі.

Співробітники Служби безпеки України затримали в Хмельницькій області кримінального авторитета за вимагання грошей у бізнесменів. Про це повідомляє прес-служба СБУ в п'ятницю, 14 червня.
Оперативники спецслужби встановили, що житель регіону, раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів, займається "вибиванням" неіснуючих боргів у громадян. У разі несплати грошей зловмисник погрожував фізичною розправою.
"Співробітники СБУ задокументували факт вимагання "смотрящим" від місцевого підприємця тисячі доларів. Правоохоронці затримали фігуранта виробництва в місті Славута після передачі всієї суми грошей. Затриманий чинив опір, намагаючись позбутися речових доказів", - йдеться в повідомленні.
За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею про вимагання (ч.2 ст.189 КК України). Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.
Раніше чиновники Держгеонадр були затримані на вимаганні $400 тисяч. Гроші вимагалися за підписання документів щодо повернення майна і майнових прав по гранітному кар'єру.
Також в Житомирській області правоохоронці затримали учасників ОЗГ, які вимагали гроші у підприємців.

Related

Гаряча новина 8917591779156595683

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item