У США схвалили жіночий аналог віагри

У США схвалили жіночий аналог віагри
Віагра для жінок

Препарат Vyleesi, також відомий як бремеланотід, є ін'єкцією, яка поставляється у вигляді пристрою з ручкою. Його можна вводити самостійно.

 
Американське Управління з контролю за продуктами і ліками FDA 22 червня схвалило продаж нових ліків, призначених для посилення сексуального потягу в жінок.
 
При цьому експерти FDA визнали, що у нового препарату мізерні рецензовані дані, повідомляє Science Alert.
 
Цей препарат, що випускається під торговою маркою Vyleesi, також відомий як бремеланотід, являє собою ін'єкцію, яка поставляється у вигляді пристрою з ручкою. Його можна вводити самостійно в разі необхідності жінкам у пременопаузі, які відчувають дистрес у результаті низького статевого потягу.
 
"Є жінки, у яких з невідомих причин знижено сексуальний потяг, що викликає виражений дистрес, і які можуть отримати вигоду з безпечного та ефективного фармакологічного лікування", - каже Хілтон Джофф, директор Центру оцінки лікарських засобів і досліджень репродуктивного здоров'я.
 
Ефективність та безпечність Vyleesi були вивчені у двох 24-тижневих, рандомізованих, подвійних сліпих, плацебо-контрольованих дослідженнях у понад 1200 жінок у пременопаузі з HSDD.
 
"Сьогоднішнє схвалення надає жінкам ще один варіант лікування цього стану. В рамках зобов'язань FDA для захисту і поліпшення здоров'я жінок ми продовжимо підтримувати розробку безпечних і ефективних методів лікування жіночої сексуальної дисфункції", - підкреслили у FDA.
 
Джулі Кроп, головний лікар AMAG Pharmaceuticals Inc., яка виробляє препарат, рекомендує використовувати його приблизно за 45 хвилин до ймовірної близькості. Вона сказала, що препарат - це синтетичний гормон, який активує ключові рецептори мозку, що беруть участь у сексуальних реакціях, зменшуючи гальмування і збільшуючи так зване нервове збудження.
 
FDA визнало, що не зрозуміло, як Vyleesi діє в мозку, щоб впливати на сексуальне бажання або розлад. Він рекомендує жінкам використовувати не більше однієї дози протягом 24 годин або восьми на місяць. Критики рішення відзначили, що FDA не скликала консультативну групу для ретельного вивчення препарату.
 
Нагадаємо, що в США з 2011 року на віагру для військових було витрачено 294 мільйони доларів. Ця сума порівнянна із ціною декількох військових літаків.

Related

Здоров'я 7144237337970657859

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item