В Одесі авто зі схилу впало на пляж

В Одесі авто зі схилу впало на пляж
Власниця забула поставити авто на гальмо

Жінка забула поставити автомобіль на ручник. У результаті машина з'їхала на пляж і перекинулася.

 
В Одесі у суботу, 22 червня, на пляж із прибережного схилу впав автомобіль, повідомляє Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради.
 
"22 червня, заступивши на зміну, матрос-рятувальник комунальної установи Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради виявив перевернуте авто на пляжі Лейтенанта Шмідта. Співробітники переконалися, що постраждалих немає. Також була викликана поліція", - сказано в повідомленні.
 
Встановлено, що жінка середнього віку припаркувала Daewoo Lanos приблизно о 5:40, але не заблокувала гальмо. В результаті машина з'їхала на пляж і перекинулася.
 
 Фото: рятувально-водолазна служба Одеської міськради
 
Пізніше прибув кран з евакуатором і забрав автомобіль із пляжу. За словами очевидців, інцидент стався на 16-й станції Великого Фонтану.
 
У соціальних мережах свідки повідомили, що машина спочатку покотилася, а опісля "полетіла шкереберть" зі схилу, приземлившись прямо на пляж.
 
Люди відзначають, що ніхто не постраждав через ранній час доби - на пляжі майже не було відпочивальників.
 
Раніше повідомлялося, що в місті Чорноморськ Одеської області п'яний киянин протаранив на своєму автомобілі п'ять машин, що стояли на автостоянці.
 
Нагадаємо, масштабна ДТП сталася в Одесі. Автомобіль КамАЗ врізався у Nissan, внаслідок цього сталася ланцюгова реакція. Всього в аварії постраждали сім машин.

Related

Гаряча новина 8160665245298367029

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item