Пробиваєте дно: Зеленський записав звернення до ВР

Пробиваєте дно: Зеленський записав звернення до ВР
Президент Володимир Зеленський

Після того, як парламент проігнорував кілька президентських законопроектів, Зеленський заявив, що депутати продовжують пробивати дно.

 
Президент України Володимир Зеленський записав критичне звернення до депутатів Верховної Ради, у якому подякував їм за те, що підтвердили правильність його рішення про розпуск парламенту. Відповідне відео з'явилося ввечері в п'ятницю, 7 червня, на сторінці Адміністрації президента у Facebook.
 
"Президент повинен бути об'єктивним, тому, коли є за що - треба хвалити. Я хочу похвалити і від чистого серця сказати нашій Верховній Раді величезне дякую", - заявив Зеленський.
 
Президент пояснив, що після розпуску парламенту в нього були думки про те, що, можливо, він помилився, дарма розпустив парламент, а депутати, насправді, готові працювати і приймати важливі рішення.
 
Однак парламентарії за ці дні залишили чинною мажоритарну систему, недоторканність, старих міністрів і силовиків на посадах, а також можливість не відповідати за незаконне збагачення.
 
"Спасибі. Дякую, що своєю "плідною" працею доводите всій країні: рішення про розпуск Ради було правильним. Дякую, що перед парламентськими виборами не обманюєте людей, не намагаєтеся сподобатися виборцям, а залишаєтеся собою - продовжуєте прогулювати і кнопкодавити", - сказав Зеленський
 
Глава держави заявив, що "всі ті палкі слова, які депутатам адресують громадяни, - заслужені".
 
"Рівень вашої підтримки був 4%, але спасибі, що не зупиняєтеся і продовжуєте пробивати дно", - сказав президент.
 
Він підкреслив, що громадяни України все бачать і все розуміють, і закликав народ зробити свій вибір 21 липня.
 
 
Нагадаємо, протягом робочого тижня у Верховній Раді не знайшлося голосів для розгляду кількох законопроектів Зеленського. Також депутати не підтримали звільнення кількох міністрів і глави СБУ.

Related

Політика 7066314229676036038

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item