Чому потрібно додавати насіння льону в кожну страву?

Так ви отримаєте ще більше користі від кожного прийому їжі.
Чому потрібно додавати насіння льону в кожну страву?
Можливо, ви вже чули про користь насіння льону, але досі не наважилися почати вживати його? Ми підібрали головні причини, чому ви повинні вже сьогодні сходити в магазин за ним в магазин і додати в страву, приготовану на вечерю.
Поліпшення роботи серця
У насінні льону містяться такі хороші жири, як Омега-3. Результати багатьох досліджень показали, що вони корисні для серцево-судинної системи. Крім того в насінні присутня велика кількість клітковини, яка допоможе нормалізувати рівень холестерину в крові.
Позитивний вплив на процес травлення
Клітковина, крім усього іншого, сприяє поліпшенню якості перетравлення їжі. Вона затримує її в шлунку, завдяки чому організму вдається поглинути більше поживних речовин. А волокна насіння допоможуть менше хотіти їсти солодке і сприятимуть зниженню ваги.
Зміцнення жіночого здоров'я
Насіння льону особливо корисно їсти жінкам в період і після менопаузи, оскільки в ці роки у них знижується рівень важливого для здоров'я жінки гормону естрогену. А в складі насіння льону присутні природні гормони — лігнани, які допоможуть збільшити виробництво естрогену і захистити від хвороб кісток, налагодити роботу серцево-судинної системи та інших органів. Крім того насіння здатне омолоджувати організм на клітинному рівні.
Джерело корисних речовин
У насінні льону міститься багато корисних компонентів, потрібних для нормального функціонування всього організму. Зокрема, воно багате магнієм, який дуже корисний для м'язів. Наприклад, якщо ви страждаєте від судом або часто перебуваєте на ногах, обов'язково додайте насіння льону у свій раціон.
Боротьба з онкологією
Вчені з'ясували, що Омега-3 допомагає придушувати розвиток злоякісних пухлин і знижувати їх розмір. Особливо насіння льону ефективно бореться з раком молочної залози.

Related

Смачно 1115641561080351751

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item