Зеленський призначив переговірників у Мінську

Зеленський призначив переговірників у Мінську
Зеленський призначив представників Києва в підгрупах ТКГ

Президент призначив представників Києва в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі.

 
Президент Володимир Зеленський призначив чотирьох уповноважених представників України в робочих підгрупах Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької і Луганської областей.
 
Про це йдеться в указі від 19 червня, оприлюдненому на сайті глави держави.
 
Зокрема, представляти Україну в робочій підгрупі ТКГ з питань безпеки буде Богдан Бондар; Ігор Веремій буде уповноваженим у робочій підгрупі з соціально-економічних питань, Валерія Лутковська призначена в робочу підгрупу з гуманітарних питань, а Олександр Моцик - у робочу підгрупу з політичних питань.
 
Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський не збирається оприлюднювати дорожню карту щодо мінських переговорів до 19 червня, коли відбудеться наступна зустріч переговірників у Мінську.
 
Як відомо, на початку червня в Мінську відбулися перші переговори з оновленою переговорною групою України. За їх підсумками стало відомо, що глава делегації Леонід Кучма запропонував ввести режим "не стріляти у відповідь" і скасувати економічну блокаду непідконтрольного Донбасу. Обидві пропозиції українські політики сприйняли критично.

Related

Політика 2720216298361864301

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item