Сирники в духовці — це корисний і швидкий спосіб приготувати улюблену страву

Ще смачніші і корисніші.

Сирники в духовці — це корисний і швидкий спосіб приготувати улюблену страву
Такі сирники готувати простіше простого. Вони виходять повітряні і смачні. Зовні — рум'яна скоринка, м'які і ніжні всередині.
Маленький секрет: якщо до них додати менше борошна, вийдуть ніжні сирники, трохи більше сирники будуть щільніші. Так само в сирники можна додавати всілякі сухофрукти, шоколадні краплі, цукати і т.д. на ваш смак і розсуд.
Як готувати сирники з сиру? Рецептів існує безліч. Ми ж пропонуємо один із найпростіших.
Інгредієнти:
  • Сир — 400 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Манка — 4 ст. ложки
  • Цукор — 2 ст. ложки
  • Родзинки — 70 г
  • Ваніль — 10 г
  • Олія соняшникова
Спосіб приготування:
  1. Спочатку замочимо родзинки у воді, щоб вони розм'якли.
  2. Тепер змішуємо яйця з цукром і висипаємо туди манку. Залишаємо це на кілька хвилин (щоб манка набрякала).
  3. Додаємо в отриману суміш сир, додаємо родзинки, ваніль. Все добре перемішуємо.
  4. Ліпимо невеликі сирники, викладаємо на деко, змащене олією, і ставимо в духовку на 25-30 хв. 180 °С (в середині процесу сирники можна перевернути на іншу сторону). Також їх можна обваляти в панірувальних сухарях!
  5. Коли сирники стануть рум'яними, їх можна діставати з духовки. Подавати зі сметаною або варенням.
Смачного!

Related

Смачно 6644184306076964804

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item