Іран захопив британський танкер

Судно захоплено разом із 23 членами екіпажу на борту Іран захопив британський танкер в Ормузькій протоці. Танкер Stena Impero нібито порушив міжнародні правила.   Патруль Корпусу вартових Ісламської революції затримав британський нафтовий танкер в Ормузькій протоці. Про це повідомляє Press TV.   За інформацією Корпусу, танкер Stena Impero нібито порушив міжнародні правила.   У заяві йдеться, що судно захоплено разом із 23 членами екіпажу на борту і направлено на берег для перевірки.    Press TV ✔ @PressTV  🔴 DO NOT MISS 🔴#IRGC releases video showing its #drone -the #US alleges to have downed-safely returning to its base after monitoring #USSBoxer before and after the vessel sailed through the Strait of #Hormuz.  PARTS 1-2-3#Iran #IranianDrone #StraitOfHormuz #PerisanGulf   Встроенное видео 506 12:10 - 19 июл. 2019 г. Информация о рекламе в Твиттере и конфиденциальность 395 человек(а) говорят об этом   Раніше стало відомо, що танкер Riah, який ішов під прапором Панами і мав пунктом приписки ОАЕ, кілька днів тому під час проходу через Ормузьку протоку відхилився від курсу в бік Ірану, а потім перестав передавати дані про місцезнаходження.   Пізніше стало відомо, що танкер Riah відбуксирували в територіальні води Ірану. Влада країни заявила, що на судні нібито виникли технічні неполадки.
Судно захоплено разом із 23 членами екіпажу на борту

Іран захопив британський танкер в Ормузькій протоці. Танкер Stena Impero нібито порушив міжнародні правила.

Патруль Корпусу вартових Ісламської революції затримав британський нафтовий танкер в Ормузькій протоці. Про це повідомляє Press TV.
За інформацією Корпусу, танкер Stena Impero нібито порушив міжнародні правила.
У заяві йдеться, що судно захоплено разом із 23 членами екіпажу на борту і направлено на берег для перевірки.

🔴 DO NOT MISS 🔴 releases video showing its -the alleges to have downed-safely returning to its base after monitoring before and after the vessel sailed through the Strait of .

PARTS 1-2-3

395 человек(а) говорят об этом
Раніше стало відомо, що танкер Riah, який ішов під прапором Панами і мав пунктом приписки ОАЕ, кілька днів тому під час проходу через Ормузьку протоку відхилився від курсу в бік Ірану, а потім перестав передавати дані про місцезнаходження.
Пізніше стало відомо, що танкер Riah відбуксирували в територіальні води Ірану. Влада країни заявила, що на судні нібито виникли технічні неполадки.

Related

Події у світі 5176264525616736183

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item