У Вінницькій області затримали патрульних за 50 хабарів

Затримання поліцейських-хабарників СБУ продовжує досудове слідство для притягнення до відповідальності інших співробітників патр...

У Вінницькій області затримали патрульних за 50 хабарів
Затримання поліцейських-хабарників

СБУ продовжує досудове слідство для притягнення до відповідальності інших співробітників патрульної поліції.

Співробітники Служби безпеки України затримали у Вінницькій області двох співробітників поліції за систематичні хабарі. Про це повідомляє прес-служба СБУ в суботу, 20 липня.
"Оперативники задокументували понад 50 фактів вимагання та отримання хабарів патрульними від українських громадян і іноземців, в тому числі, за нереагування на злочини проти власності та непритягнення до відповідальності за порушення правил дорожнього руху", - йдеться в повідомленні.
Правоохоронці затримали начальника сектора реагування патрульної поліції та інспектора підрозділу в службовому автомобілі під час отримання від місцевого жителя хабаря в розмірі шість тисяч гривень. У таку суму зловмисники "оцінили" непритягнення чоловіка до адміністративної відповідальності.
Порушено кримінальну справу за статтею про одержання хабаря (ч. 3 ст. 368 КК України). Затриманим готуються повідомлення про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу. Триває досудове слідство для притягнення до відповідальності інших співробітників патрульної поліції, причетних до вимагання й отримання хабарів.





Related

Гаряча новина 667660745762712623

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item