Зеленський прокоментував ДТП з кортежем

Зеленський прокоментував ДТП з кортежем
Зеленський прокоментував ДТП за участю автобуса УДО

Президент заявив, що якщо винуватці ДТП порушили правила дорожнього руху, вони будуть притягнуті до відповідальності.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що дорожньо-транспортна пригода, що сталася в Запорізькій області, неприпустима. Про це він написав у Facebook.
Також президент заявив, що якщо винуватці ДТП порушили правила дорожнього руху, вони будуть притягнуті до відповідальності.
"Що стосується ДТП в Запорізькій області - це неприпустимо. Якщо працівники УДО, які їхали на мікроавтобусі до Києва, порушили правила і будуть визнані винуватцями ДТП, вони будуть притягнуті до відповідальності. І слава богу, що всі залишилися живі", - заявив Зеленський.
Крім того, глава держави пояснив, як пересувається президентський кортеж дорогами України.
"Під час пересування президента дорогами України їде 2 автомобілі: президентський і автомобіль охорони. Іноді буває третій - з супроводжуючими особами, членами команди, охороною. Ці автомобілі зупиняються на всіх світлофорах, стоять у заторах, ніхто не включає "мигалок" та інше... Президент - такий же учасник руху, як і всі", - зазначив глава держави.
Нагадаємо,  цими вихідними Зеленський відпочивав в Одесі, звідки вилетів до Києва. Повідомлялося, що в Запорізькій області колона автобусів з дітьми потрапила в аварію за участю машин з кортежу Зеленського.

Related

Події в Україні 6235036745331684118

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item