Трампа закликали вжити нових заходів у справі Скрипалів

Трампа закликали вжити нових заходів у справі Скрипалів
Військові біля будинку Сергія Скрипаля у Солсбері

Члени палати представників Конгресу зажадали ввести другий пакет санкцій проти Росії через отруєння в Солсбері.

 
Конгресмени з комітету із закордонних справ Палати представників США закликали президента Дональда Трампа перейти до другого етапу санкцій проти РФ за інцидент у британському Солсбері. Про це прес-служба комітету повідомила 29 липня.
 
Відзначається, що демократ Еліот Енгел і республіканець Майкл МакКол направили американському лідерові лист, у якому висловили стурбованість через те, що санкції проти Росії не були введені так, як того вимагає законодавство.
 
"Закон передбачає введення санкцій протягом трьох місяців (з моменту порушень - ред.), тоді як із моменту атаки (в Солсбері) пройшло вже більше року. Ми закликаємо вас вжити негайних заходів для того, щоб Росія повною мірою відповіла за свої дії", - підкреслили політики.
 
Конгресмени називали неприйнятною нездатність відповісти на "неприкриту російську агресію", яка вимагає дій від Конгресу.
 
Нагадаємо, США ввели перший пакет обмежувальних заходів через справу Скрипалів щодо Росії в серпні минулого року. Закон передбачав також введення нового пакета санкцій через три місяці.
 
Як повідомлялося, у березні 2018 року колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його донька Юлія були знайдені без свідомості на лавці біля торгового центру в Солсбері.
 
Вони постраждали в результаті впливу нервово-паралітичної речовини Новичок і після тривалого лікування вийшли з коми.
 
Великобританія впевнена у причетності Росії до інциденту. Москва стверджує, що не має нічого спільного з подією.

Related

Події у світі 3802783512923302036

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item