Чому чоловіки зраджують жінкам

Вони емоційно незрілі, і відчувають себе не дуже впевнено. Немає нічого гіршого, ніж бути обманутим і зрадженим тим, кого ви дуже л...

Вони емоційно незрілі, і відчувають себе не дуже впевнено.

Чому чоловіки зраджують жінкам
Немає нічого гіршого, ніж бути обманутим і зрадженим тим, кого ви дуже любите. У будь-яких стосунках трапляються злети та падіння, але парадокс полягає в тому, що більшість чоловіків, які зраджують своїм партнеркам, все ще їх люблять. Тоді навіщо вони це роблять? Звичайно, кожна ситуація індивідуальна, але все ж можна виділити кілька загальних мотивів та причин такої поведінки.
Вони емоційно незрілі
Це може здатися безглуздим виправданням для зради і обману, але правда в тому, що люди нерідко забувають, що в кінцевому підсумку їх таємні вчинки випливуть на поверхню. Вони просто не думають про те, що обман може мати руйнівні наслідки та може призвести навіть до втрати близьких людей, яких вони люблять. Очевидно, не всі чоловіки враховують цей момент.
Вони хочуть зберегти свої стосунки
Як це можливо? Якщо ви хочете зберегти шлюб або стосунки, хіба це нормально — обманювати і зраджувати? Річ у тім, що багато чоловіків не вміють спілкуватися. Коли у них виникають проблеми з партнеркою, і вони не знають, як їх вирішити, то вважають, що набагато краще пошукати комфорт і спокій в іншому місці. Вони можуть відчувати себе так, ніби потрапили у пастку, можуть бути незадоволені своїми стосунками, але категорично не хочуть заподіювати біль близькій людині, розлучаючись з нею. Вони просто вичікують, коли їх партнерка якось зміниться.
Вони відчувають себе не дуже впевнено
Та, як не дивно, але багато чоловіків страждають від невисокої самооцінки, тому воліють обманювати своїх партнерок, щоб отримати визнання у інших жінок, і, таким чином, почувати себе краще, думаючи, що вони гідні, бажані та привабливі.
У них нереалістичні очікування
Часом чоловіки думають, що у стосунках (шлюбі) відразу ж настає величезне щастя і добробут. Однак багато хто потім розчаровуються, коли усвідомлюють, що це не зовсім так. Виявляється, вони повинні брати на себе певні обов'язки, піклуватися про інших людей і враховувати їх потреби. Вони не розуміють, що їх партнерки мають своє власне життя та інші пріоритети (діти, будинок, фінанси, робота, навчання). Коли ці очікування не виправдовують себе, чоловіки починають шукати увагу в інших місцях.
Вони не відчувають себе цінованими
Чоловіки люблять, коли їх хвалять спонтанно і щиро, бажаючи отримати визнання та увагу. Якщо їх емоційні потреби не задоволені, і їх постійно ігнорують або критикують, вони будуть відчувати себе непотрібними. Тому вони розглядають невірність як можливість отримати схвалення, замилування і компліменти на свою адресу. Це, ймовірно, одна з найбільш поширених причин чоловічих зрад.
Вважають, що у стосунках зникли емоції
Коли стосунки стають рутинними та одноманітними, це діє гнітюче на чоловіка. І це всього лише питання часу, перш ніж він почне розглядати можливості зробити своє життя більш захоплюючим Він просто буде шукати емоції, хвилювання і нові відчуття на стороні.
Не розуміють, як розвиваються почуття у стосунках
Деякі чоловіки не розуміють еволюцію любові у здорових довгострокових відносинах, а тому розчаровуються, коли інтенсивні емоції на початку роману з часом замінюються на більш спокійні та буденні. Люди, які зосереджені на романтичному ідеалі, «застряють» у цій короткій та інтенсивній фазі та постійно жадають пристрасті, яка була присутня на початковому етапі стосунків.

Related

Цікаво 5084231226003304615

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item