Делегація НАТО відвідала Донбас

Делегація НАТО відвідала Донбас

Район проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі відвідала делегація НАТО.

Експерти у галузі стратегічних комунікацій з країн НАТО вивчали досвід ЗСУ. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС
"На Приазов'ї група експертів у галузі стратегічних комунікацій з країн НАТО вивчала досвід і нові підходи, які застосовуються Збройними силами України, органами місцевої влади та структурами сектора оборони і безпеки в напрямках реалізації стратегічних комунікацій в районі проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.
Особливу увагу було зосереджено на освітньому, культурному і гуманітарному аспектах стратегічних комунікацій Об'єднаних сил - створення умов для ознайомлення місцевих жителів з новинками українського кіномистецтва, театру, музики, популяризація медіа-освіти серед дітей та юнацтва, надання гуманітарної допомоги.
Експертів також зацікавили кроки з відновлення соціально важливої ​​інфраструктури, надання ефективної медичної допомоги населенню у прифронтових районах, забезпечення заходів дозвілля і культури та створення відповідних умов для відпочинку дітей.
"Нашим західним партнерам розповіли про пілотні проекти штабу Об'єднаних сил, спрямовані на розвиток дитячих медіа і про якісно новий проект "Українське кіно - Донбасу". Родзинка цієї програми - безкоштовна демонстрація для жителів малих міст і сіл у прифронтовій зоні Донеччини і Луганщини різножанрових новинок вітчизняного кінематографа", - наголосили в прес-центрі ООС.








Президент Росії Путін намагається реалізувати в Україні типовий сценарій, який він вже випробував в Абхазії, Південній Осетії та Придністров'ї – це сценарій легалізації російської окупації. У цей сценарій цілком вписується ініціатива Кремля видавати російські паспорти всім мешканцям Донбасу. Про це заявиви п'ятий президент України, лідер партії Петро Порошенко.

Related

Події в Україні 5296749554200612555

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item