Росіяни готуються до наступу на Станицю Луганську - Снєгирьов

Росіяни готуються до наступу на Станицю Луганську - Снєгирьов

Росіяни готуються захопити Станицю Луганську, накопичують сили біля границі з населеним пунктом.
Бойовики не залишили позиції на висоті гора Князя Ігоря, це дозволяє їм контролювати місцевість, – сказав військовий експерт Дмитро Снєгірьов,повідомляє 24 канал.
Сам міст контролюють бойовики ЛНР, їх ватажок Леонід Пасічник наголосив, що дії української влади з відновлення мосту вважатимуться актом агресії. Додав, що міст належить окупантам.
"Будь-які односторонні дії України на території ЛНР, частиною якої, нагадую, є і станичний міст, будуть сприйматися як черговий акт агресії. Ви хочете зірвати розведення, вкрасти грошей на будівництві і не так сильно втратити рейтинг", - заявив він.
Також до Станиці Луганської дуже близько підійшло підкріплення з росії – понад 100 одиниць техніки та жива сила.
"Вони вже розквартирувались безпосередньо в окупованому обласному центрі та навколишніх селах. Крім того, через розведення у Станиці Луганській 74 будинки із мирними мешканцями опинились у сірій зоні. Тепер там немає української влади", - додав Снєгірьов. 
7 липня президент України Володимир Зеленський та та голова Європейської Ради Дональд Туск відвидали Станицю Луганську. Запросили із собою представників терористичних ЗМІ. Українським журналістам не дозволили бути присутніми.

Related

Події в Україні 9046258913536535655

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item