У Мережі обговорюють відео, як поляк б'є українських заробітчан

У Мережі обговорюють відео, як поляк б'є українських заробітчан
У Польщі роботодавець побив українських заробітчан

Конфлікт стався на полі з теплицями, де працювали українці. Заробітчани зняли інцидент на відео.


У Мережу потрапив запис суперечки між польським роботодавцем і декількома українськими заробітчанами. Відео розмістив у середу, 17 липня, паблік Український мігрант у Facebook.

"Уже віддавна настав час відкритого, публічного і дуже неприємного обговорення щодо ставлення польських роботодавців до українських мігрантів", - йдеться в повідомленні до відео.

На записі видно, як польський роботодавець із синьою парасолькою приходить на поле з теплицями, де працюють українські робітники. Між ними перед цим відбулася якась сварка, і тому господар вимагає, щоб його перестали знімати на телефон.

Він кричить на українців, потім вибиває телефон з рук українки і вимагає, щоб люди повернулися до роботи. Захищає її інший українець - у результаті синя парасолька опиняється на землі.

"Як пан поводиться на полі з людьми, так і я собі ведуся", - сказала українка, у якої поляк ще раз хотів вибити телефон.

Увага, відео містить ненормативну лексику!
Раніше повідомлялося, що у Варшаві скоєно напад на житло робітників з України, а також списано стіни під'їзду антиукраїнськими гаслами.

Related

Суспільство 8453229770774516602

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item