Кабмін пропонує нові санкції проти Росії

Кабмін пропонує нові санкції проти Росії
Газопровід в анексований Крим будували не тільки російські компанії

РНБО пропонують ввести санкції через будівництво газопроводу в Крим і незаконний видобуток на українських родовищах.

Уряд пропонує РНБО ввести санкції проти компаній, причетних до будівництва газопроводу Краснодарський Край - Крим і незаконного видобутку вуглеводнів на окупованих українських родовищах. Про це йдеться в повідомленні Міністерства з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб у середу, 24 липня.
"Таким чином, до санкційного списку потрапили 18 юридичних осіб, зареєстрованих на території Російської Федерації, і ще шестеро - із зареєстрованих на території тимчасово окупованого Криму", - сказано в повідомленні.
 
Також у список потрапили підприємства, які залучені до постачання матеріалів, обладнання і послуг заводу оборонно-промислового комплексу РФ Фіолент, який розташований в Криму.
 
Серед них підприємства, зареєстровані на території Росії, Китаю, Туреччини та Боснії і Герцеговини.
 
Зазначається, що введення санкцій стосовно підприємств, задіяних у процесі будівництва магістрального газопроводу і причетних до незаконного видобутку вуглеводнів на захоплених українських родовищах, створить ґрунт для подальших дій з метою обмеження або припинення їхніх економічних відносин з країнами ЄС і США.
 
Нагадаємо, раніше Міністерством з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб було ініційоване введення санкцій щодо 28 наукових і музейних установ РФ, які проводили археологічні розкопки в анексованому Криму.
 

Related

Економіка 5801070917938108011

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item