Коболєв віддав на благодійність майже шість мільйонів

Коболєв віддав на благодійність майже шість мільйонів
Інформація про використання фондами більшої частини коштів доступна на їх сайтах

Глава Нафтогазу перерахував свою зарплату за півроку для благодійних фондів. Зокрема, гроші пішли на оборону, медицину і освіту.

Глава НАК Нафтогаз України передав на благодійність 5 млн 867,1 тисячі гривень, які заробив починаючи з середини січня 2019 року. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.
"Станом на 1 липня я передав на благодійність 5 млн 867,1 тис. грн. Це весь мій заробіток в Нафтогазі за період з середини січня і до середини червня", - написав Коболєв.
Зокрема, за його словами, він передав кожному з фондів - Вернись живим, Пігулки і Народний тил - Реабілітація - по 1 млн 865,7 тис. грн. Фонду Благомай"- 270 тис. грн.
Він також зазначив, що ці кошти благодійні фонди витратили:
На оборону: закупили обладнання та екіпіровку для наших захисників; профінансували навчання офіцерів ЗСУ щодо інноваційної програми;
На медицину: закупили значні обсяги медикаментів для онкохворих дітей; профінансували оздоровлення дітей і членів сімей загиблих військовослужбовців;
На освіту: організували освітній профорієнтаційний захід для тисяч дітей з дитячих будинків, інтернатів та з сімей переселенців;
"Як і обіцяв, буду спрямовувати кошти на благодійність і далі - до кінця поточного року", - резюмував Коболєв.
Він також додав, що інформація про використання фондами більшої частини коштів доступна на їх сайтах, щодо інших - буде доступна незабаром.
Раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що Коболєв "приписав собі" 286 млн премій. Прем'єр пропонує голові Нафтогазу повернути мільйонні премії за перемогу в Стокгольмському арбітражі, оскільки Україна не отримала від Газпрому ні копійки.

Related

Суспільство 7209947164695334396

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item