ООС: сепаратисти застосовували заборонену зброю

ООС: сепаратисти застосовували заборонену зброю
ЗСУ відкривали у відповідь вогонь по противнику

Противник на Донбасі зробив сім обстрілів позицій українських військових, застосувавши зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

 
У зоні проведення операції Об'єднаних сил (ООС) від початку поточної доби, 6 липня, сепаратисти здійснили сім обстрілів позицій українських військових, використовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.
 
Повідомляється, що поблизу населеного пункту Широкине сепаратисти здійснили обстріл, використовуючи стрілецьку зброю. Поблизу Лебединського противник вів обстріл з великокаліберного кулемета і стрілецької зброї. На околицях Мар'їнки обстріляли українські позиції, використовуючи міномет калібру 82 мм. Поблизу Павлополя сепаратисти вели вогонь з автоматичного гранатомета, а неподалік Богданівки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.
 
У районі хутора Вільний противник обстріляв українські позиції з міномета калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем. Поблизу Новотошківського сепаратисти вели обстріл, використовуючи міномети калібрів 82 мм і 120 мм.
 
"Унаслідок ворожих обстрілів втрат з нашого боку не зафіксовано", - повідомили в штабі ООС.
 
Нагадаємо, за добу, 4 липня, сепаратисти 30 разів обстріляли позиції ЗСУ, 11 разів застосувавши заборонену Мінськими угодами зброю. Один боєць ЗСУ загинув, троє - отримали поранення і ще троє - бойові травми.

Related

Події в Україні 8612905880689943996

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item