Жінка злилася на незнайомця, який з'їв її печиво в залі очікування перед вильотом, але в літаку вона зрозуміла свою помилку

Іноді люди потрапляють в казусні ситуації.

Іноді люди потрапляють в казусні ситуації. Багато хто при цьому губляться, не знаючи, як реагувати. Пізніше, коли стають зрозумілі ті або інші вчинки інших людей, часто доводиться шкодувати, що думав про людину погано.
Випадок в аеропорту
Молода дівчина чекала свого рейсу в залі очікування транзитного аеропорту. Чекати довелося довго, до оголошення реєстрації залишалося кілька годин. Вона купила книгу і пакет печива, зручно влаштувалася в кріслі та почала спокійно читати.
Через деякий час на сусідньому кріслі розташувався чоловік з журналом.
Коли дівчина витягла перше печиво з пакета, чоловік теж спокійно взяв з цього ж пакету печиво. Їй це, звичайно, не сподобалося, але вона не хотіла вступати з ним у розмову. Просто подумала: "Треба ж, який нахаба!".
Так вони сиділи поряд і по черзі діставали печиво з пакета. Роздратування всередині у дами наростало, але їй не хотілося привертати увагу інших пасажирів сваркою з сусідом.
Останнє печиво
Останнє печиво з пакету вона брати не стала. Їй було цікаво, як поведеться з ним зухвалий сусід.
Чоловік спокійно взяв печиво, розламав його навпіл і простягнув їй половинку. Така безцеремонність незнайомця розлютила дівчину, вона підхопила свої речі та пересіла на інше місце.
Розв'язка ситуації
Дівчина довго не могла заспокоїтися. Їй, вихованої в строгих правилах, було важко зрозуміти мотиви такої поведінки незнайомця. Звичайно, подумки вона висловила незнайомцю все, що думала про нього, та ще багато не втішних слів.
Яке ж було її здивування, коли вже в салоні літака вона виявила в своїй сумочці нерозкриту пачку купленого нею печива.
Їй стало нестерпно соромно. Все те, в чому вона звинувачувала незнайомця, повною мірою відносилося до неї. Це вона безцеремонно з'їла його печиво. Та замість подяки "нагородила" його вельми зневажливими епітетами.
А сусід був настільки вихований і тактовний, що не тільки не зробив їй зауваження, але й по-братньому розділив останнє печиво. Просто по-людськи, не думаючи, чому дівчина так поводиться, не відчуваючи ні злості, ні роздратування.
Цей випадок в аеропорту може багато чому навчити. Дівчина розповіла про нього в своєму акаунті в соцмережах. Бути може, в надії, що той тактовний сусід з залу очікування теж прочитає цю історію. Їй дуже хочеться вибачитися перед людиною за свою неуважність і роздратування в його адресу.

Related

Цікаво 8479164321521800942

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item