Зеленський прокоментував призначення Вакарчука прем'єром

Зеленський прокоментував призначення Вакарчука прем'єром
Президент прокоментував можливість призначення Вакарчука прем'єр-міністром

За словами президента, прем'єр-міністром має бути людина, яка ніколи не була в політиці.

 
Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість призначення голови партії Голос Святослава Вакарчука прем'єр-міністром. Про це він сказав під час брифінгу в штабі партії Слуга народу після оголошення результатів екзит-полів.
 
"Мені здається, що питання, прем'єр Вакарчук чи ні, це питання до Вакарчука, тому що це велика відповідальність. І це (прем'єр-міністром) повинен бути гуру економіки", - сказав він.
 
Зеленський нагадав, що це повинна бути, зокрема, людина, яка ніколи не була в політиці. "Ми хочемо, щоб це була незалежна сильна людина, зі спеціальною освітою, людина, яку поважають в Україні, по-перше, і людина, яку поважають на Заході", - сказав він.
 
Раніше в партії Святослава Вакарчука Голос заявили, що готові пропонувати лідера політсили у прем'єр-міністри України. Про це заявила глава виборчого штабу Юлія Клименко.
 
"На прем'єр-міністра готові пропонувати (Вакарчука - ред.), але питання - хто буде формувати уряд. Давайте дочекаємося остаточних результатів, і тоді будемо вести конкретні розмови", - зазначила Клименко.
 
Вона додала, що прем'єрство Вакарчука - "не самоціль і не буде умовою входження в коаліцію".
 
"Оскільки та партія, яка виграє (за даними екзит-полів, найбільшу кількість голосів отримала партія Слуга народу - ред.), повинна нести повну відповідальність, в тому числі і за прем'єр-міністра", - зазначила Клименко.
 
Як повідомлялося, головним партнером партії Європейська солідарність екс-президента Петра Порошенка в новообраній Верховній Раді є партія Святослава Вакарчука Голос.

Related

Політика 8717395208482716979

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item