Знятий з виборів Куницький виграв суд проти ЦВК

Знятий з виборів Куницький виграв суд проти ЦВК
Кандидат у депутати від Слуги народу Олександр Куницький

Суд скасував рішення ЦВК про зняття з виборів мажоритарника від Слуги народу Олександра Куницького.

Шостий апеляційний суд Києва відновив як кандидата в народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради Олександра Куницького від партії Слуга народу. Відповідне рішення суд ухвалив у неділю, 14 липня, повідомив політик на своїй сторінці в Facebook.
Суд зазначив, що рішення Центральної виборчої комісії про зняття Куницького з виборів за одномандатним виборчим округом №169 в Харкові було протиправним, тому що кандидат надав своє пояснення про причини відсутності в Україні протягом 264 днів 2015 року.
Нагадаємо, 11 липня ЦВК скасував реєстрацію кандидатом у народні депутати від партії Слуга народу Олександра Куницького на виборах в Раду за мажоритарним округом №169 у Харкові. Куницький та його захист подали апеляцію.
ЦВК отримала документи, які свідчать про факт перетину кордону кандидатом у нардепи кордону з паспортом іноземної держави. Куницький використовував ізраїльський паспорт для перетину російсько-українського кордону навесні 2019 року.
Нагадаємо, раніше кандидат від Слуги народу Куницький був внесений до Миротворця. Причиною внесення стало отримання другого громадянства в Ізраїлі, а також можливу співпрацю зі спецслужбами РФ.

Related

Політика 3835047749233322492

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item