Електропостачання Кривого Рогу повністю відновлено після урагану

Електропостачання Кривого Рогу повністю відновлено після урагану
Відновлювальні роботи в Кривому Розі

У Кривому Розі енергетики повністю завершили роботу з ліквідації наслідків урагану. Світло повернули в будинки понад 52 тисяч абонентів.

Про це повідомляє ДТЕК Дніпровські електромережі в понеділок, 15 липня.
Зазначається, що обсяг пошкоджень був колосальним і роботи велися в цілодобовому режимі. Кривий Ріг вперше за свою історію зазнав настільки масштабного руйнування через негоду. Для ліквідації наслідкій, але й з інших районів.
У місті працювали до 150 осіб у складі 33 бригад енергетиків з Дніпра, а також Криворізького, Нікопольського, Апостолівського, Широківського, Томаківського, П'ятихатського, Солонянського, Криничанського, Подгороднянського, Магдалинівського, Царичанського районів.
 
Велику допомогу у відновленні електропостачання надали спеціалізовані бригади енергетиків ПАТ Південний ГЗК і ТОВ НПК Криворіжелектромонтаж.
 
Нагадаємо, 2 липня в Кривому Розі внаслідок урагану були знеструмлені кілька районів міста, зруйновані дахи будинків, поламані дерева, повалені стовпи. Близько 100 тисяч сімей залишилися без газу і близько 50 тисяч - без електрики. За даними ЗМІ, загинули три людини і ще кілька постраждали.
 
Також в Кривому Розі і Дніпрі через негоду затрималися в дорозі близько десяти поїздів. На станціях була відсутня напруга в контактній мережі. Через це електропоїзди пустили під теплотягою.

Related

Події в Україні 5778679322307031850

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item