Google тестує соцмережу під назвою Шнурки

Google тестує соцмережу під назвою Шнурки
Соцмережа Shoelace (Шнурки) поки доступна тільки за запрошеннями і тільки в Нью-Йорку

Назва "Шнурки" є відсиланням до його мети програми - пов'язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв'язуються кінці шнурків на черевиках.

Компанія Google створила нову соцмережу під назвою Shoelace (Шнурки) і розпочала її тестування. Про це в неділю, 14 липня, повідомляє Tehnot.
"Компанія вирішила випробувати удачу з соціальним додатком Shoelace. Новий проект покликаний об'єднати людей з однаковими інтересами, що живуть поруч. Вказавши в Shoelace свої хобі або улюблені розваги, користувачі зможуть знаходити тематичні заходи та зустрічі поблизу, а також створювати власні івенти. Приєднавшись до заходу, можна обговорити подію з іншими його учасниками в загальному чаті. Також в додатку є можливість запрошувати на зустрічі інших людей, навіть якщо вони не користуються цією соціальною мережею", - йдеться в повідомленні.
Програма доступна на платформах Android і iOS, інформації про веб-версію додатка поки немає. На даний момент розробники проводять закрите тестування продукту на території Нью-Йорка, реєстрація можлива тільки за запрошеннями.
Розробкою соціального додатка займається невелика команда з підрозділу Area 120, що спеціалізується на експериментальних продуктах Google. За словами творців проекту, назва Shoelace (шнурки) є відсиланням до його мети - пов'язувати людей зі спільними інтересами, так само як зв'язуються кінці шнурків на черевиках. З цієї ж аналогії заходи, які створюються в додатку, були названі Loops - "петлі".
На сайті проекту зазначається, що в кінцевому підсумку планується запустити Shoelace по всьому світу. Однак очевидно, що про якісь конкретні терміни говорити поки рано.
Раніше повідомлялося, що Google Maps буде повідомляти про завантаженість автобуса або поїзда.
Нагадаємо, що компанія Google припиняє виробництво власних планшетів.

Related

Технології 9037476643927991221

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item