На каналі NewsOne виявили порушення

На каналі NewsOne виявили порушення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зафіксувала порушення під час позапланової перевірки телеканалу NewsOne.
Перевірку ініціювали в зв'язку з наміром провести телеміст із російським телеканалом "Росія 1", пише Українська правда.
"Перевірка відбулася, нашу групу пустили на телеканал NewsOne, але акти не підписали. І зараз ми готуємо проект рішення про розгляд результатів цієї перевірки. Якщо факти порушень –розпалювання ворожнечі – підтвердяться , то, я прогнозую, будуть застосовані санкції", - розповів член Нацради з телерадіомовлення Сергій Костинський.
Під час перевірки досліджували висловлювання в передачах, що анонсували телеміст із російським телеканалом "Росія 1". Виявили низку фактів, наприклад, передачі, де українців називали фашистами.
Тож перевірка виявила факти розпалювання ворожнечі на телеканалі NewsOne. Результати повинні розглянути на одному із засідань Нацради найближчими тижнями.
7 липня ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Россия 24" Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити" 12 липня спільно з українським телеканалом NewsOne, який входить до медіа-групи кума Путіна Віктора Медведчука. 8 липня під будівлею телеканалу NewsOne активісти протестували проти телемосту з російськими пропагандистами з телеканалу "Россия 24". Пізніше 8 липня телеканал скасував телемарафон через погрози фізичної розправи. Генпрокуратура зареєструвала провадження про замах на вчинення державної зради через пропозицію українського телеканалу NewsOne влаштувати так званий телеміст "Треба поговорити" з російським пропагандистським каналом "Росія 24". За словами Луценка, слідство встановило зв'язок між каналом і російським ВАТ "Промсвязьбанк", який фінансує й обслуговує державне оборонне замовлення Росії.

Related

Суспільство 3023474608890424732

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item