Побитого 2-річного хлопчика покинули серед вулиці у візочку

Побитого 2-річного хлопчика покинули серед вулиці у візочку

У Житомирі серед вулиці у візочку знайшли хлопчика. Його покинули на вулиці Перемоги 7 серпня близько 21:20.
На вигляд йому не більше 2-х років. На обличчі та голові дитини були - синці та гематоми. Тому знайду доставили до лікарні. Батьків дитини та обставини її перебування на вулиці встановлюють, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.
"Дитина спала, а поряд нікого з дорослих не було. Окрім того, на обличчі на та голові хлопчика були видимі забої та гематоми. Патрульні викликали "швидку" для хлопчика і, опитуючи місцевих жителів, з'ясували, що він нібито проживає неподалік разом із матір'ю. Однак у будинку світло не горіло і на стук поліцейських двері ніхто не відчинив", - сказано в повідомленні.
Нині хлопчик перебуває у Житомирській обласній дитячій лікарні. За вказаною адресою правоохоронці сьогодні виявили ще двох дітей,12-річну дівчинку та 8-річного хлопчика, які перебували у будинку під наглядом літньої бабусі. За словами жінки, їхні батьки поїхали кілька днів тому і коли повернуться, вона не знає.
Поліцейські разом із соціальними службами вилучили дітей до з'ясування усіх обставин.
У Запоріжжі на вулиці Квітучій патрульні знайшли побитого малюка, який гуляв без дорослих. На вигляд йому близько 2-х років. Хлопчик не вміє розмовляти, тому встановити місце знаходження його рідних патрульним не вдалося.

Related

Гаряча новина 997027721606374087

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item