Гороскоп на 29 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 серпня 2019 року.

Гороскоп на 29 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овнам немає сенсу братися за нові завдання, довго перебувати в офісі, установі, на виробництві. Можливі проблеми з концентрацією, дисципліною, «точністю прицілу». Краще влаштувати собі відпочинок або вибрати вільне заняття. Одночасно, варто бути в курсі новин. Чим важливіша майбутня справа, тим корисніше знову обговорити контакти, графік робіт, план лікування, потреби вихованців та інші нюанси.
Телець
Сьогодні Тельці почнуть впевненіше обдумувати свої мрії в практичних деталях. Навіть вдома або на відпочинку вони будуть сповнені свіжих творчих ідей. Незважаючи на вірний курс і відмінні перспективи, зірки радять вам почекати з безпосереднім здійсненням будь-яких задумів і дозволити собі ще один день неробства. Якщо ж попереду у вас плановий захід, варто відпочити і краще до нього підготуватися.
Близнюки
Фокус уваги Близнюків зміщується в бік домашніх обов'язків або ділових турбот. Може змінитися побутовий уклад, робочий режим, стиль контактів, стати більш напруженими загальний ритм життя. Зірки радять не форсувати події і всі нетермінові клопоти відкласти на завтра. Сьогодні корисніше зарядитися оптимізмом, відволіктися, прогулятися, знайти час для хвилинки гумору, легкого флірту або спілкування з дітьми.
Рак
Раків чекають нові маршрути та канали спілкування, а з ними корисні особисті і ділові знайомства. Може намітитися смуга відряджень, переговорів, пошуків, інтенсивного практичного навчання, контактів з сервісними службами, медичними або ветеринарними установами. Однак сьогодні буде важко повністю зосередитися на нових темах. Краще відкласти до завтра поїздку, зустріч, вибір засобу зв'язку.
Лев
Левам пора змінити тип мислення на більш прагматичний і посилити контроль за бюджетом. Нова ситуація може змусити вас стати прискіпливішими і меркантильнішими, вимагати перегляду дієти, витрат, набору звичних речей або способу оплати послуг. Може намітитися важлива покупка. Зірки рекомендують почати з переоцінки особистих потреб, а системні заходи та затвердження важливих планів відкласти на завтра.
Діва
Дівам зірки підказують, що в їх житті назріває важливий момент. Всі відповідальні заходи, пов'язані з особистим іміджем або ініціативою, варто перенести на завтра. Сьогодні краще утриматися від зайвої суєти, різких змін і гучних заяв. Це день налаштування на потрібний вам стан розуму, образ і тактику, тому краще залишитися в фазі низького старту і акумулювати, а не витрачати енергію.
Терези
День дасть Терезам нову поживу для роздумів. Приводом може стати здоров'я, робота, який-небудь обов'язок, повинність, залежність. До багатьох завдань доведеться підійти скрупульозно, практично, системно, що складно зробити відразу. Зірки радять використовувати цю добу для плавного переходу на інший стиль мислення і спілкування. Варто відкласти на день старт справи, наприклад, зустріч з лікарем або вибір вихованця.
Скорпіон
Сьогодні зірки радять Скорпіонам утриматися від поспіху і зовнішніх ефектів. Навіть якщо вам надійшов наказ, варто знайти слушний привід для невеликої відстрочки. Можливо, вам допоможуть у цьому артистичні здібності. Поклавши початок тій чи іншій справі прямо сьогодні, ви ризикуєте швидко зайти в глухий кут, створивши при цьому проблеми не тільки для себе, але і своїх друзів, колег, однодумців.
Стрілець
Стрільцям краще зайнятися в цю добу пошуком додаткової моральної підтримки, а якщо розраховувати нема на кого, то зміцненням власного оптимізму. Ніякий позитив сьогодні не буде зайвим, якщо завтра належить відповідальна справа. Турботу про психологічний тонус багатьом Стрільцям буде корисно доповнити турботою про фізичні резерви, професійну форму, здоров'я, майстерність, працездатність.
Козеріг
Сьогодні зірки радять Козерогам поберегти свої сили, а також інші резерви: фінанси, свіжі креативні ідеї, бойовий настрій. Не розтратити ресурси завчасно особливо важливо, якщо днями вам доведеться далекий шлях, старт нової справи, ключова зустріч або інша, така ж відповідальна планова акція. Не варто захоплюватися роботою, любов'ю, активною творчістю або дозвіллям, засиджуватися в гостях.
Водолій
Сьогодні Водоліям корисно підтримати зв'язок з уже наявними партнерами, шанувальниками, прихильниками, але немає резону старатися в пошуку нових. Найближчі події та пов'язані з ними іспити вам краще зустріти в самоті або в колі помічників-професіоналів, а не в компанії друзів або на очах у знайомих. Не варто афішувати свої почуття, робити надбанням широкої публіки свої надії і страхи.
Риби
Сьогодні Рибам варто приділити особливу увагу деталям, в тому числі, не рутинним, незвичайним. Важлива кожна дрібниця, якщо попереду значуща подія публічного характеру: творчий дебют, весілля, презентації, змагання, переговори, відкриття бізнесу, вихід на роботу, зміна оточення, виступ в новій ролі, іншому іміджі або статусі. Варто подбати про здоров'я, в тому числі, прийняти превентивні заходи.

Related

Цікаво 2483383457881719107

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item