Якщо партнер робить ці 7 речей під час сварки, значить стосункам прийшов кінець

Труднощі переживають всі пари, але потрібно завжди зберегти здоровий глузд під час непорозумінь.

Якщо партнер робить ці 7 речей під час сварки, значить стосункам прийшов кінець

Важкі часи переживають періодично всі пари. Але здорові відносини відрізняються від токсичних тим, як партнери поводяться під час суперечок і з'ясувань відносин. Якщо ваш партнер робить ці 7 речей під час спірних ситуацій, значить, стосунки є токсичними.
Він намагається зробити вам боляче за допомогою образливих слів
Він обзиває вас, сипле на вашу голову найстрашніші прокльони, намагається нагадати про найболючіші ситуації з минулого, щоб змусити вас в повній мірі відчути свою перевагу. Він використовує слова, як зброю, і все, про що він може думати в такі моменти, — це як завдати вам ще більший біль.
Він поводиться з вами так, ніби вас зовсім не існує
Він припинив відповідати на ваші повідомлення та дзвінки. Він взагалі припинив з вами розмовляти. Перестав говорити, куди він йде і коли повернеться, хоча ви живете разом. Він змушує вас постійно хвилюватися, не замислюючись над цим.
Він звинувачує вас у всіх гріхах
Він навіть змушує вас думати, що ви несете відповідальність за його власні помилки. Крім того, він удає, що це він повинен злитися на вас, а не навпаки. На його думку, це саме ви змусили його поводитися неналежним чином.
У нього проблеми з алкоголем або наркотиками
Як тільки щось починає в його житті йти не так, він відразу ж напивається або вживає наркотики. Замість того, щоб вирішити свої проблеми за допомогою спілкування і виправлення своєї поведінки, як це роблять дорослі люди, він воліє тікати від життєвих труднощів у світ алкогольних і наркотичних марень.
Він робить все, щоб ви засумнівалися в своїй адекватності
Він виставляє все так, як ніби ви втрачаєте розум. Запевняє, що ви не чули, не бачили та не зазнавали певних речей. Він переконує вас, що ви близькі до божевілля і постійно несете маячню. І... поступово ви починаєте йому вірити.
Він відмовляється вибачатися
Тому що, на його думку, він не зробив нічого поганого. Він завжди готовий знайти мільйон виправдань, щоб вигородити себе і свою негідну поведінку.
Він все частіше втрачає самоконтроль. Поруч з ним ви не відчуваєте себе в безпеці
Під час сварки він постійно ламає речі. Він б'є кулаком по стіні. У гніві він кидає свій телефон через всю кімнату. Люто хапає вас за руки. Він підвищує голос і загрожує вам. Його головний спосіб вираження почуттів — це насильство, тому що цивілізовані способи з'ясування стосунків йому не знайомі.

Related

Цікаво 8647218780728412193

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item