Укравтодор пояснив, чому впав міст у Харкові

Укравтодор пояснив, чому впав міст у Харкові
У Харкові "втомився" міст

Рух ділянкою дороги, де сталося обвалення, закрито, транспортні потоки спрямовані по іншій частині Окружної дороги - трасою Київ-Харків-Довжанський.

Аварійне руйнування частини шляхопроводу через залізницю в районі селі Пісочин на об'їзній дорозі Харкова відбулося в результаті динамічного удару перевантаженої фури, повідомляє Укравтодор.
Аварійне руйнування ригеля пролітної опори на шляхопроводі було зафіксовано вранці 25 серпня і сталося в результаті зсуву пролітної конструкції.
Згідно з експертизою ХАДІ, проведеною в травні 2018 року, транспортна споруда, побудована в 1977 році, кваліфікувалося як працездатна і до категорії аварійних не належала, заявили в Укравтодорі.
"За попередніми даними, руйнування сталося через істотне перевантаження однієї з фур, яка пересувалася мостом, в результаті чого відбувся зсув плити і руйнування конструкції. Зсув конструкції, за попередньою інформацією, міг викликати динамічний удар перевантаженої фури, про що свідчить чітко виражений гальмівний шлях в межах місця руйнування", - йдеться в повідомленні Укравтодору.
Рух ділянкою дороги, де сталося обвалення, закрито, транспортні потоки спрямовані по іншій частині Окружної дороги - трасою Київ-Харків-Довжанський. Рух залізничного транспорту на під'їздах до шляхопроводу загальмовано.
Експерти аналізують камери відеоспостереження, вивчають гальмівний шлях і інші чинники для встановлення причини руйнування. За результатами обстеження буде прийнято рішення про відновлення ділянки мосту або необхідності повної реконструкції мостової споруди.
Нагадаємо, що в Харкові стався частковий обвал автомобільного мосту від ринку Лоск в напрямку селища Пісочин, жертв і постраждалих в результаті події немає.

Related

Події в Україні 3184518015149639321

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item