У Києві затримали банду "клофелінщиків"

У Києві затримали банду "клофелінщиків"
У Києві затримали "клофелінщиків", які грабували відвідувачів нічних клубів

У столиці затримали "клофелінщиків", які грабували відвідувачів нічних клубів. У злочинному угрупованні були також іноземці, наймолодшій учасниці - 15 років.

 
Правоохоронці затримали і заарештували чотирьох осіб, підозрюваних у пограбуваннях відвідувачів розважальних закладів після доведення їх до втрати свідомості. Про це повідомляє Головне управління поліції в Києві.
 
Повідомляється, що до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що в медустанову доставили жінку з отруєнням невідомою речовиною. На виклик виїхала слідчо-оперативна група. Виявилося, що напередодні потерпіла познайомилася в розважальному закладі з компанією чоловіків і дівчат, які пригостили її напоями. Після вживання алкоголю вона втратила свідомість, а коли прийшла до тями, виявила пропажу своїх речей та автомобіля.
 
Поки документувався цей злочин, до правоохоронців з аналогічною заявою звернувся молодий чоловік. Він розповів, що в нічному клубі після знайомства і спільного вживання з новими товаришами спиртних напоїв теж втратив свідомість, а після цього не знайшов своїх грошей. Проаналізувавши матеріали, поліцейські прийшли до висновку, що до цих злочинів причетна одна група осіб.
 
У результаті поліція встановила двох чоловіків і двох жінок, причетних до вказаних злочинів. До складу групи, яку організував 35-річний уродженець іншої держави, входило троє учасників: 25-річний іноземець і дві жінки - 24-річна уродженка Вінницької області та 15-річна мешканка Чернігівської області. Крім того, автомобіль потерпілої теж розшукали і вилучили.
 
Фото: прес-служба Нацполіції
 
Зловмисники діяли за відпрацьованою схемою: у розважальному закладі знайомилися з потенційними жертвами і пригощали їх напоями, у які додавали медичний препарат. Після того, як потерпілі втрачали свідомість, відбирали у них гроші, ювелірні вироби, банківські картки, а в описаному випадку - ще й автомобіль.
 
Усім учасникам злочинної групи повідомили про підозру за ч.2 ст.187 (розбій) та ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави. Підозрюваним загрожує до 12 років позбавлення волі.
 
Раніше повідомлялося, що в елітному ресторані Києві відвідувачі влаштували бійку з ножами і виделками. Під час бійки гості закладу схопилися за столові ножі і виделки, у результаті чого двоє учасників бійки отримали ножові поранення.

Related

Гаряча новина 7553068462425745010

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item