Старший за дружину чоловік, краде її молодість

Але є й інша сторона медалі.

Старший за дружину чоловік, краде її молодість

Якщо ви віддаєте перевагу чоловікам старшого віку, то повинні знати про деякі нюанси нерівних відносин.
Майте на увазі, що такий чоловік може вкрасти вашу молодість. Звучить дивно? А все-таки, це цілком реальна перспектива. Дослідження, проведене Американською психологічною асоціацією, стверджує, що жінки, які живуть з чоловіком старшого віку, поводяться так само, як їх партнер, в даному випадку літня людина.
Не лякайтеся, можливо, це звучить гірше, ніж виглядає в реальності. Так, ви, швидше за все, будете ігнорувати такі речі, як вечірки, і ходити на більш спокійні заходи, без алкоголю і зайвого шуму
Ще одна позитивна сторона відносин з кимось старшим полягає в тому, що у вас більше шансів на стабільні відносини, оскільки такі чоловіки налаштовані серйозно.
Більшість людей, які мають відносини зі старшим партнером, імітують їх поведінку; наприклад, стають більш обережні та економні у фінансовому плані, частіше роблять заощадження. Також у них міняється відношення до життєвих ситуацій — воно більш зважене і зріле
Дослідження також підкреслює, що відносини з великою різницею у віці, є абсолютно нормальними. Але в силу більшої гнучкості молода людина легше адаптується до діяльності та смаків літньої людини.
Ви готові подорослішати та помудрішати? Тоді шукайте чоловіка старшого за вас!

Related

Цікаво 256919844951310298

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item