У Запоріжжі перерізали горло кримінальному авторитету

У Запоріжжі перерізали горло кримінальному авторитету
У Запоріжжі вбили кримінального авторитета

Чоловік сам впустив своїх убивць до себе у двір - після нетривалої розмови двоє зловмисників почали його бити, а потім убили.

У власному дворі в Запоріжжі вбили місцевого кримінального авторитета. Відео інциденту з'явилося на YouTube-каналі ActualToday у четвер, 1 серпня.
Жертвою виявився Олексій Петров на прізвисько Петрик, повідомляє видання IPnews. Згідно з опублікованими відео з місця злочину, на чоловіка напали двоє невідомих і перерізали йому горло. Відзначається, що авторитет помер на місці.
Згідно із записом з камери відеоспостереження, "Петрик" сам впустив у двір своїх убивць. Після короткої розмови ті почали його бити, при цьому один зі злочинців кілька разів ударив жертву ножем. Після декількох секунд боротьби чоловіка відтягнули за припарковане авто.
Також на ролику видно, як вбивці йдуть з місця інциденту. У одного з них ніж, а руки майже по лікті забруднені в крові.
Журналісти видання уточнили, що кримінальний авторитет займався реалізацією відходів виробництва промислових підприємств, які накопичувалися на місцевому звалищі Чорна Гора.
До 2000 року Олексій Петров був одним із п'яти членів відомого угруповання Франца. Останнім часом Петров проживав у приватному секторі в селищі Второмайський.
Нагадаємо, що раніше в Запоріжжі затримали автокрадіїв, які викрадають Жигулі і Славути.
Також повідомлялося, що на дитячому майданчику в Запоріжжі кілька годин лежав труп.

Related

Суспільство 193596363788067830

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item