Під Києвом таксист посадив клієнта на ланцюг

Під Києвом таксист посадив клієнта на ланцюг
Потерпілий зумів самостійно звільнитися після семи годин полону

Пасажир таксі заборгував водієві 7 тисяч гривень і не зміг взяти кредит у банку, щоб розрахуватися.

 
У Київській області правоохоронці затримали таксиста, який прикував свого пасажира ланцюгом і утримував його в підвалі. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в понеділок, 5 серпня.
 
Відзначається, що клієнт викликав таксі з Києва до Сум, але водій попросив розрахуватися з ним до прибуття на місце.
 
Пасажир відповів йому, що у нього немає грошей на рахунку, після чого водій погодився заїхати в банк, щоб оформити кредит. У видачі позики йому відмовили, оскільки у нього вже був борг.
 
"Дізнавшись про це, вони вирішили повертатися до Києва. У столиці знайти гроші теж не вдалося, і водій вирішив отримати їх на свій розсуд. Пасажир заборгував за поїздку 7 тисяч гривень", - уточнили правоохоронці.
 
Він відвіз пасажира у свій гараж у село Софіївська Борщагівка, в підвалі зв'язав йому ноги ланцюгом і закрив. Потерпілий знайшов у приміщенні інструменти і зумів самостійно звільнитися після семи годин полону.
 
Поліція кваліфікувала дії водія як викрадення людини (ч. 2 ст. 146 КК України). Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

 
Раніше стало відомо, що в Луганській області батьки тримали на ланцюзі маленьку дитину. Свій вчинок вони пояснили тим, що 6-річного хлопчика прив'язали за погану поведінку.
 
Також повідомлялося, що в Сумській області чоловік посадив на ланцюг найманого працівника, який відмовився заготовлювати дрова.

Related

Суспільство 2640291425405858462

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item