Під Києвом скоєно напад на нардепа

Під Києвом скоєно напад на нардепа
Автомобіль, на якому втекли нападники

Зловмисники втекли на автомобілі Opel на єврономерах. По всій території Київської області оголосили план "Перехоплення".

Вранці в п'ятницю на одній з вулиць селища Гостомель двоє невідомих напали на народного депутата. Про це повідомляє управління Нацполіції 16 серпня.
"Забризкали чоловікові обличчя сльозогінним газом Терен-4 і облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Яка це речовина - встановить експертиза", - йдеться в повідомленні.
На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції. Встановлено, що після інциденту зловмисники втекли на автомобілі Opel на єврономерах. По всій території Київської області оголосили план "Перехоплення".
У свою чергу, позафракційний нардеп Віталій Купрій на своїй сторінці в Facebook повідомив, що напад було скоєно на нього.

"Вдалося охороні вибити сумку в одного з нападників-чеченців. Там є водійське посвідчення, картки, мобільний телефон, переписка. Є посилання на організацію "Гідність нації", яку очолює Володимир Тесля. Я звинуватив головного військового прокурора Анатолія Матіоса та Теслю у тому, що вони викрадали нардепа Шепелєва, займалися рейдерським захопленням майна. Вирішили мені помститися", - сказав Купрій.
Він розповів про зв'язки Матіоса з Теслею.
Сьогодні поліція оголосила про розшук сірого Opel Vectra із номерним знаком WJN ST 35.






Раніше повідомлялося, що на залізничному вокзалі Києва цигани зрізали гаманець у народного депутата, керівника делегації Верховної Ради в ПАРЄ Володимира Ар'єва.
Також стало відомо, що під Києвом пограбували народного депутата Павла Пинзеника. У його будинок в Глевасі увірвалися озброєні люди. Господаря особняка і його дружину зв'язали і пограбували.

Related

Гаряча новина 5627894128367691957

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item