Ізраїль атакував об'єкти іранських сил у Сирії

Ізраїль атакував об'єкти іранських сил у Сирії
Ракети в небі над Дамаском (архівне фото)

Удар по силах Аль-Кудс і шиїтських формуваннях був здійснений для запобігання атакам безпілотників Ірану, заявили в ізраїльській армії.

 
Ізраїльські винищувачі завдали ударів по іранських цілях на північному сході від Дамаска. Про це 25 серпня повідомила пресслужба армії Ізраїлю.
 
У заяві військових зазначено, що винищувачі завдали ударів по декількох терористичних цілях в Акрабі в Сирії.
 
Удару зазнали сили Аль-Кудс (сили спеціального призначення Корпусу вартових ісламської революції), а також шиїтські формування, які, як стверджується, планували атаку на ізраїльські цілі із сирійської території в останні дні.
 
Підкреслюється, що зірвана атака мала на меті запуск декількох оснащених озброєнням безпілотників для використання проти ізраїльських об'єктів.
 
При цьому в армії Ізраїлю допустили можливість втрат серед особового складу іранських сил і шиїтських загонів на атакованих об'єктах.
 
Раніше державне телебачення Сирії повідомило, що ППО країни відбила більшість ракетних ударів.
 
Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху особисто підтвердив інформацію про удари по Сирії.
 
"Великими оперативними зусиллями ми запобігли нападу на Ізраїль з боку іранських сил Аль-Кудс і шиїтських загонів. Я знову кажу: в Ірану ніде немає імунітету. Наші сили діють у всіх сферах проти іранської агресії", - написав Нетаньяху у Twitter.
 
Нагадаємо, 1 липня ізраїльські ВПС атакували околиці Хомса і Дамаска з ліванського повітряного простору. У Сирії повідомили про чотири мирні жертви ракетного обстрілу.

Related

Події у світі 5684440151585324939

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item