Кінозал вихідного дня

Кінозал вихідного дня

Привіт всім любителям кінофільмів!

Пропонуємо вам переглянути фільми чи мультики у сімейному колі або лише удвох...

Отже дорослим:

Дурман кохання (1997)

Дурман кохання (1997)
Сем — астроном і у нього є все для щастя: зоряне небо і кохана Лінда. Вона їде на пару місяців до Нью-Йорка і не повертається, приславши йому прощальний лист. Сем кидається на її пошуки і знаходить в товаристві якогось Антона — власника французького ресторану.
Сем влаштовує в будинку навпроти наглядовий пункт і починає надзвичайно ретельно спостерігати за парочкою, упевнений в тому, що скоро вони розлучаться. У його притулку з'являється молода особа Мегі — екс-наречена Антона, яка горить бажанням помститися своєму «колишньому».


Посилання на фільм ТУТ





Медальйон (2003)

Медальйон (2003)
Гонконгівський поліцейський Едді Янг (Чан) переслідує злочинця, який намагається викрасти хлопчика, що володіє медальйоном, за допомогою якого може воскрешати людей, перетворюючи їх на суперменів. Коли Едді гине, рятуючи малого, медальйон оживляє його і дає йому надлюдські здібності, однак те саме відбувається і з його противником (Сендс)...

Незважаючи на зростаючу популярність Чана у США, картина з рекордним для знятого у Гонконгу фільму 35-мільйонним бюджетом зібрала в американському прокаті лише 17 млн. доларів. Можна назвати декілька причин цього провалу. По-перше, в усіх голлівудських хітах актора (?Година пік?, ?Шанхайські лицарі? тощо) у нього були більш-менш вдало підібрані партнери, які доповнювали його карколомні трюки кумедною балаканиною. У ?Медальйон? продюсери хотіли запросити Ровена Аткінсона (?Містер Бін?), а коли той відмовився, напарником героя Чана став комік Еванс (?Мишаче полювання?), чиї кривляння викликають тільки відразу. По-друге, сценарій стрічки - це дика суміш ?Смертельної зброї?, ?Привида? та ще двох десятків фільмів різних жанрів. Але навіть ті прихильники азіатської зірки, які зможуть перетравити сюжет, не пробачать Чану те, що він все частіше покладається на спецефекти, а не на власну фізичну майстерність.


Посилання на фільм ТУТ





Дітям: 

Коко (2017)

Коко (2017)У роду мексиканського хлопчини Мігеля завжди була незрозуміла заборона на музику. Але для хлопчика не існує життя без мелодій, він хоче стати таким же відомим артистом, як його кумир Ернесто де ла Круз. Відчайдушно намагаючись довести, що він може стати музикантом, у день Свята мертвих, коли всі померлі приходять у наш світ, Мігель опиняється в неймовірному, яскравому і дуже красивому місці. Це Місто Мертвих – тут ніколи не було живої людини. Там Мігель зустрічає чудового фокусника Гектора, який стає провідником хлопчика в новому світі. Мігель має можливість навіть знайти своїх померлих близьких, поспілкуватися з ними і зрозуміти, звідки взялася ця дивна заборона на музику. Мертві живуть зовсім не так, як ми думаємо – це варто побачити на власні очі! 


Посилання на фільм ТУТ





Ці, та інші цікаві фільми на українській мові дивіться на сайті:

https://kinozalua.blogspot.com/


Related

Цікаво 2163863315859448544

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item