1 вересня: привітання з Днем знань

Літо підійшло до кінця і настав новий навчальний рік. До цієї події ми підготували найкращі поздоровлення у прозі.
1 вересня: привітання з Днем знань
Вітаю з Днем знань! Бажаю величезного бажання вчитися і пізнавати. Легкості в новому навчальному році. Дружної атмосфери, цікавих подій, чудових відміток і постійного прагнення бути краще, ніж учора. Успіхів, удачі, здоров'я, терпимості і чудових результатів!
***
Шановні учні, педагоги та батьки! Вітаємо вас з прекрасним святом вересня - із Днем знань. Хочемо побажати Вам успіхів у процесі освоєння нового, удачі, бадьорості і здоров'я, справжньої дружби та радості відкриттів.
***
Дзвенить перший дзвінок, киплять свіжі емоції - це свято, День знань! Вітаю всіх, вчителів та учнів з новим навчальним роком. Нехай він буде легкий і насичений. Нехай розкриються нові таланти, засвоїться навчальний матеріал і на відмінно здадуться контрольні. Успіхів, високих результатів і гарного настрою!
***
З Днем знань. Нехай цей рік буде набагато яскравіше, крутіше і успішніше, ніж попередній рік навчання, нехай попереду чекає багато відкриттів, звершень і блискучих перемог. Прагни, бери, вчися, дій, мрій, працюй, старайся, вір і перемагай! Бажаю тільки чудового настрою.

Related

Суспільство 135383672766268097

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item