Зеленського просять оприлюднити розмови з Путіним

Зеленського просять оприлюднити розмови з Путіним
Людям цікаво, що Зеленський обговорював із Путіним

Відповідну електронну петицію подав Денис Манатко 28 вересня, поки її підписали понад 100 осіб.

 
На офіційному сайті президента України Володимира Зеленського з'явилася петиція, в якій вимагають оприлюднити стенограми телефонних розмов із президентом Росії Володимиром Путіним.
 
"З огляду на дипломатичний скандал, пов'язаний із телефонними розмовами з президентом США Трампом і зміст цих розмов, зокрема "загравання" із Трампом, узгодження позицій щодо деяких кримінальних справ, критику лідерів ЄС та екс-посла США та ін., вимагаємо оприлюднення стенограм усіх телефонних розмов між президентом України Зеленським і президентом Росії Путіним", - йдеться в тексті петиції.
 
Петицію №22/074726-еп подав Денис Манатко 28 вересня. На момент публікації новини її підписали 139 осіб. Розгляд петиції президентом можливий, якщо вона набере 25 тисяч підписів за 90 днів.
 
Нагадаємо, що 25 вересня Білий дім опублікував стенограму розмови між главами України та США. Зеленський і Трамп говорили про розслідування проти сина колишнього віце-президента Джо Байдена, що в США сприйняли як тиск на Зеленського. До цього в палаті представників оголосили про початок процедури імпічменту Трампа через можливий тиск.

Related

Політика 492544721793784244

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item