Прес-секретар Зеленського перешкоджала роботі журналіста

Прес-секретар Зеленського перешкоджала роботі журналіста

Прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель перешкоджала журналісту Сергію Андрушкові, коли той хотів задати запитання главі держави та керівнику Офісу президента Андрію Богдану.
Це показали на відео у сюжеті програми "Схеми: Корупція в деталях" на "Радіо Свобода"
Журналіст хотів запитати у Зелеського, чи має значення для нього те, що Богдан отримав звання заслуженого юриста України за те, що насправді не відбувалося.
Йдеться про те, що Богдан отримав звання за повернення "Нікопольського заводу феросплавів" у державну власність. Журналісти стверджують, що завод держава собі не повернула.
"Хто може пояснити в якій цивілізованній країні світу прес-секретарка президента дозволяє собі подібне в момент коли журналіст хоче поставити питання першим особам! Це як називаться?! Свобода слова?!
Ви там в США про нову країну говорите зараз? Ну то от пару скрінів з "нової країни", - написав у Facebook колега Андрушка, журналіст Михайло Ткач.
"Юлія Мендель поводиться як худоба", - також написав у мережі журналіст Сергій Грішин.
Також журналісти нагадали, що Богдан був одним із членів делегації уряду Азарова, яка літала до Росії 2013 року за день до оголошення про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.
За перешкоджання законній професійній діяльності журналістів передбачена кримінальна відповідальність. Карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Related

Політика 6926342513705690879

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item