У США прокоментували звільнення Цемаха

У США прокоментували звільнення Цемаха
Кріс Мерфі

Сенатор Мерфі, який зараз перебуває в Києві, привітав очікуваний обмін полоненими між Україною і РФ.

 
Американський сенатор Кріс Мерфі сподівається, що очікуване взаємне звільнення утримуваних осіб між Україною та Росією дозволить дещо зняти напругу у відносинах між країнами і звільнити в майбутньому ще більше людей. Про це він сказав на брифінгу у четвер, 5 вересня, біля будівлі Офісу президента України, відповідаючи на питання журналістів про звільнення фігуранта справи щодо рейсу MH17 Володимира Цемаха, повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
"Як правило, ми не коментуємо рішення судів, але ми сподіваємося, що після консультацій президента Зеленського з Володимиром Путіним буде зменшено напругу в стосунках, і сподіваємося, що в майбутньому ще більша кількість українських заручників і полонених, яких утримують в Росії, буде звільнено", - сказав він.
 
Мерфі вважає, що взаємне звільнення утримуваних осіб буде важливим сигналом, що відносини між Україною і Росією "можуть бути різними".
 
"Ще будуть залишатися серйозні питання "життя і смерті", але звільнення заручників буде важливим серйозним кроком", - зазначив він.
 
Як повідомлялося, сьогодні Київський апеляційний суд відпустив з-під варти колишнього командира ППО Володимира Цемаха, який може бути причетний до збитого пасажирського авіалайнера MH17 в небі над Донбасом влітку 2014 року.

Related

Події в Україні 5706587747528190494

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item