Громадян України затримали в Польщі за підозрою в тероризмі

Громадян України затримали в Польщі за підозрою в тероризмі
Українці нібито погрожували влаштувати теракт

У Варшаві за підозрою в тероризмі затримано трьох громадян України. За даними поліції, затримані опублікували відео з погрозами теракту.

 
Поліція Варшави в середу, 4 вересня, затримала трьох громадян України, які погрожували влаштувати теракт під час урочистостей з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни. Про це повідомляє місцеве видання Polsat News.
 
Затримані - двоє чоловіків і жінка. Вони опублікували в інтернеті відео, в якому погрожували вчинити теракт у Варшаві. Поліція затримала всіх трьох за місцем проживання.
 
Про який саме теракт йшлося, поліція не повідомляє, але відомо, що в їхньому будинку виявили та вилучили зброю, але не вогнепальну.
 
Як повідомлялося, в Польщі проходять заходи з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни. Дональд Трамп повинен був сам відправитися в Польщу, проте скасував візит у зв'язку з наближенням до американської території потужного урагану Доріан. Планувалося, що в Польщі Трамп зустрінеться з президентом України Зеленським і політики підпишуть ряд документів.

Related

Події у світі 2914005568896746920

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item