МЗС Росії про обмін: Це дуже важливий крок

МЗС Росії про обмін: Це дуже важливий крок
Кирило Вишинський повернувся в Росію

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков також заявив, що обмін між РФ та Україною відбувся, зокрема повернувся Вишинський.

 
Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова назвала обмін утримуваними особами між Москвою і Києвом у суботу, 7 вересня, дуже важливим кроком, а також закликала підтримувати сформовану налаштованість на вирішення проблем. Про це написала дипломат на своїй сторінці у Facebook.
 
"Незважаючи на те, що були і провокації, й об'єктивні труднощі, процес все ж відбувся. Дуже важливий крок. Необхідно максимально підтримувати цю налаштованість на вирішення проблем, а не на їх збільшення. Політична воля і системна копітка робота дають свої плоди", - йдеться в повідомленні.
 
У зв'язку із цим Захарова заявила, що "постійна антиросійська риторика" не "наблизить Київ до вирішення реальних внутрішньополітичних і економічних проблем". "Конкретні кроки - найкращий алгоритм дій", - підсумувала вона.
 
Обмін утримуваними особами між Росією та Україною відбувся, заявив журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.
 
"Так, обмін відбувся. Ми вітаємо і раді, що російські громадяни повернулися додому", - сказав він.
 
Пєсков підтвердив, що в Росію, зокрема, повернувся головний редактор РИА Новости Украина Кирило Вишинський, інших учасників обміну він називати не став.
 
"Там Вишинський є. Списки підуть пізніше. Наразі загалом оцінка така", - заявив Пєсков.
 
 
Нагадаємо, сьогодні в аеропорту Бориспіль приземлився літак зі звільненими українцями. Їх зустрічали родичі та керівництво країни.
 
Як повідомлялося, сьогодні з Києва і Москви синхронно вилетіли літаки з ув'язненими, які були звільнені обома країнами в рамках обміну утримуваними особами.

Related

Події у світі 7576890595696090245

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item