Жінку знайшли мертвою в будинку друзів у її день народження

Жінку знайшли мертвою в будинку друзів у її день народження
Під Дніпром серед сміття знайшли труп жінки

Вона святкувала свій 38-ий день народження, раділа ланцюжку-прикрасі, подарованій чоловіком. Її труп знайшли в підвалі будинку друзів під настилом землі і будматеріалів.

 
Труп жінки, завалений землею і будівельними матеріалами, виявили в селі Маломихайлівка Покровського району Дніпропетровської області. Про це повідомляє Обозреватель у четвер, 5 вересня.
 
Місцевій жительці було всього 38 років. На її тілі виявили садна і рубану рану скроневої частини голови. Як розповіли місцеві жителі, у день вбивства жінка саме відзначала день народження.
 
"У цей день вона зайшла в магазин за покупками і почала показувати, що чоловік подарував їй ланцюжок за три тисячі гривень. При цьому вона стояла з великою пачкою грошей в руках, тож оточуючі це бачили", - розповіли очевидці.
 
Після цього жінка подзвонила своїм подругам і дізналася, що вони не зможуть приїхати до неї на святкування. Тому вона вирішила піти в гості до друзів. Через деякий час свекруха померлої виявила її труп у підвалі будинку друзів, до яких жінка прямувала.
 
"Ці знайомі жили небагато, часто просили в борг продукти. Після такої страшної знахідки вони прийшли в магазин і скупилися на велику суму. Це насторожило", - зауважили місцеві жителі.
 
Односельці додали, що загибла жила з чоловіком і свекрухою, мала хорошу роботу, але при цьому часто могла піти в запій. За цим фактом правоохоронці розпочали досудове розслідування за ст.115 КК України (умисне вбивство).
 

Related

Гаряча новина 3532016703601343177

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item