У Чернігівській області п'яний водій мопеда врізався в копів

У Чернігівській області п'яний водій мопеда врізався в копів
Водій мопеда отримав серйозні травми

Водій мопеда виїхав з середини дороги на зустрічну смугу і врізався в переднє ліве крило поліцейського автомобіля.

У Ніжині Чернігівської області в суботу, 28 вересня, ввечері сталася ДТП за участю мопеда і поліцейського авто Toyota Prius, повідомляє поліція регіону.
"У Ніжині під час несення служби між шостою та сьомою вечора автомобіль групи реагування патрульної поліції повернув з вулиці Широкомагерської на Таращанську. За поворотом водій автомобіля майже відразу побачив, як назустріч прямо посеред дороги їде мопед з водієм і пасажиром. Поліцейське авто зупинилося, прийнявши вправо, але водій мопеда в цей момент виїхав з середини дороги на зустрічну смугу і врізався в переднє ліве крило поліцейського автомобіля", - йдеться в повідомленні.
Водій мопеда отримав серйозні травми. Постраждалого відразу доправили до реанімації місцевої лікарні. За попередньою інформацією, його стан оцінюється як важкий. Чи був він у стані алкогольного сп'яніння, встановлять лікарі.
Пасажир мопеда отримав незначні травми і мав явні ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Поки поліція з медиками надавали допомогу водієві, пасажир самовільно залишив місце події. Обидва чоловіки були без шоломів.
 прес-служба поліції
При огляді мопеда в бардачку під сидінням разом з документами на транспортний засіб, полісом і посвідченням водія було знайдено пакет з їжею і пляшками із залишками алкоголю.
Нагадаємо, що раніше водій загинув в ДТП через халатність поліції. Поліція не прибрала автобус, який раніше потрапив в аварію, і в нього врізався інший водій. Від отриманих травм він помер на місці.
Також повідомлялося, що в Харкові поліцейські збили жінку і дитину. ДТП сталося, коли пішоходи переходили вулицю через "зебру". В результаті інциденту жінка отримала травму ніг, а дитина - пошкодження м'яких тканин.

Related

Гаряча новина 8381867953857120947

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item