Нафта дешевшає через торгову війну США і Китаю

Нафта дешевшає через торгову війну США і Китаю
"Чорне золото" помітно подешевшало

Вашингтон і Пекін досі не дійшли згоди щодо умов поновлення переговорів.

 
Світові ціни на нафту еталонних марок знижуються через відсутність прогресу в торгових переговорах між США і Китаєм. Про це свідчать дані торгів увечері у вівторок, 3 вересня.
 
Так, станом на 20:20 за Києвом листопадові ф'ючерси на Brent на лондонській біржі ICE Futures знизилися на $ 0,86 (1,47%) - до $57,80 за барель.
 
Вартість ф'ючерсу на WTI на жовтень в електронній сесії на Нью-Йоркській товарній біржі (NYMEX) впала на $1,57 (2,85%) - до $53,53 за барель.
 
Таким чином, спред між актуальними контрактами на марки Brent і WTI складає $4,27 на користь Brent.
 
За повідомленнями ЗМІ, Вашингтон і Пекін досі не дійшли згоди щодо умов поновлення переговорів.
 
Крім того, тиск на нафту надають сигнали росту видобутку в країнах ОПЕК. Обсяг видобутку в країнах картелю, згідно з консенсус-прогнозом аналітиків, опитаних Bloomberg, зріс на 200 тисяч барелів на добу, порівняно з липнем, до 29,99 млн б/д. Лідерами зі збільшення видобутку стали Саудівська Аравія і Нігерія.
 
Раніше у вівторок стало відомо, що президент США Дональд Трамп попередив Китай, що якщо американо-китайську торговельну угоду буде укладено після його переобрання на президентську посаду в 2020 році, то умови договору будуть значно жорсткішими, ніж передбачається зараз.

Related

Економіка 994900463589044614

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item