Київрада звернулася до Зеленського за Кличка

Київрада звернулася до Зеленського за Кличка
У Київраді просять Зеленського призначити Кличка головою КМДА

Голови фракцій Київради звернулися до президента знову призначити Віталія Кличка головою КМДА.

 
Голови чотирьох депутатських фракцій Київської міської ради звернулися до президента України Володимира Зеленського призначити мера столиці Віталія Кличка на посаду голови Київської міської державної адміністрації, повідомляє пресслужба КМДА в середу, 4 вересня, ввечері.
 
"З метою забезпечення в місті Києві місцевого самоврядування, ми, голови депутатських фракцій Київської міської ради VIII скликання, звертаємось до Вас призначити на посаду голови Київської міської державної адміністрації Кличка Віталія Володимировича, обраного київським міським головою на чергових виборах 25 жовтня 2015 року", - йдеться у зверненні.
 
Згідно з оприлюдненою пресслужбою фотокопією звернення, під ним підписалися голови фракцій Солідарність (разом у фракцію входять 52 депутати), Батьківщина (17 депутатів), ВО Свобода (14 депутатів) і Об'єднання Самопоміч (двоє депутатів). Загалом Київська міська рада складається зі 120 депутатів, які обираються жителями міста за пропорційною системою.
 
Від пресслужби Київради
 
Як повідомлялося, рішення про звільнення Кличка з посади голови КМДА було прийняте на сьогоднішньому засіданні Кабміну. Воно направлене на затвердження президентові Володимиру Зеленському.
 
Пізніше Кличко відреагував на рішення Кабміну. Він вважає незаконним рішення Кабміну про звільнення його з посади голови КМДА.

Related

Політика 5076234020351824595

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item