Затримано чоловіка, який розстріляв авто на трасі Київ-Одеса

Затримано чоловіка, який розстріляв авто на трасі Київ-Одеса
Розстріляний позашляховик

Поліція затримала чоловіка, який розстріляв позашляховик на трасі Київ-Одеса. Зловмисник також пограбував відділення Нової пошти.

 
В Одеській області затримали чоловіка, який на трасі Київ-Одеса з рушниці обстріляв позашляховик Mitsubishi Pajero, а через кілька годин скоїв розбійний напад на поштове відділення в селі Нерубайське. Про це повідомляє прес-служба одеської поліції.
 
Повідомляється, що зловмисник зробив кілька пострілів у припаркований на узбіччі траси Київ-Одеса позашляховик. Він також поранив водія, який встиг виїхати з-під обстрілу.
 
У той самий день у селі Нерубайське зловмисник скоїв розбійний напад на відділення Нової пошти.
 
"Погрожуючи працівниці установи і вистріливши в стелю з рушниці, він забрав з каси понад 10 тисяч гривень та зник з місця події", - йдеться в повідомленні.
 
Поліції вдалося затримати стрільця. Він виявився 39-річним громадянином сусідньої держави, який на цей момент проживає в Одесі.
 
Також повідомляється, що у себе на батьківщині він був раніше засуджений за грабежі і крадіжки. Крім того, він має судимість за участь у масових заворушеннях 2 травня 2014 року в Одесі і на цей час перебуває на випробувальному терміні.
 
 
Давати свідчення за фактами замаху на вбивство і розбою і пояснювати мотиви цих злочинів він відмовився. Поліція розглядає кілька версій подій, у тому числі і вбивство з метою заволодіння автомобілем. Під час проведення слідчих дій чоловік був упізнаний обома потерпілими.
 
Зазначається, що зловмисникові загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.
 
Раніше в райцентрі Любашівка Одеської області чоловік з рушниці вбив дружину, після чого застрелився.
 
Також повідомлялося, що в селі Залісся Броварського району 23-річний військовослужбовець застрелив свого сусіда по гуртожитку.

Related

Гаряча новина 7731473199314461167

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item