Полонених моряків нагородили і підвищили в званні

Полонених моряків нагородили і підвищили в званні
Моряки отримали нагороди після прибуття в аеропорт Бориспіль

Моряки отримали нагороди після прибуття в аеропорт Бориспіль. Зараз вони проходять медогляд у військовому госпіталі.

Українським морякам, які були звільнені в результаті обміну полоненими між Україною і Росією, вручили нагороди і підвищили у званнях. Про це повідомляє прес-служба військово-морських сил України.
Повідомляється, що нагороди і військові звання звільненим морякам вручив командувач ВМС адмірал Ігор Воронченко в аеропорту Бориспіль.
"Сьогодні, в аеропорту Бориспіль українських військових моряків з полону зустрічали традиційним українським короваєм з сіллю, і нагородами. Командувач ВМС ЗС України адмірал Ігор Воронченко вручив нашим військовим нагороди і чергові військові звання", - йдеться в повідомленні.
"Зараз хлопці проходять медичний огляд з метою визначення стану здоров'я після страшних умов російських в'язниць, після його завершення військові роз'їдуться по домівках на заслужений відпочинок", - додали в прес-службі.

Як повідомлялося, сьогодні в аеропорту Бориспіль приземлився літак із звільненими українцями. Їх зустрічали родичі та керівництво країни.
Нагадаємо, з Києва і Москви синхронно вилетіли літаки з ув'язненими, які були звільнені обома країнами в рамках обміну полоненими.

Related

Події в Україні 4531005280709716807

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item