Кабмін звільнив ряд чиновників

Кабмін звільнив ряд чиновників
Гончарук підтвердив звільнення Кличка і Супрун

Разом з Кличком і Супрун також звільнили ряд заступників міністрів колишнього Кабінету Міністрів.

 
Уряд на засіданні в середу, 4 серпня, прийняв рішення звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДА, а Уляну Супрун - з посади в.о. МОЗ. Про це після засідання повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.
 
"Ми звернулися з поданням до Офісу президента про звільнення пана Кличка з посади, яку він зараз займає, і призначили народного депутата, яка представлятиме інтереси уряду в новому парламенті", - повідомив він.
 
При цьому Гончарук зазначив, що замість Кличка звільнив би так званого "наглядача за Києвом" Вадима Столара.
 
"Я б із задоволенням звільнив не його, а пана Столара, наприклад. Але формальної посади в цієї людини немає, тому це зробити неможливо", - заявив прем'єр.
 
Він також підкреслив, що київська влада не покінчила з корупційною практикою.
 
"У Києві досі є групи впливу, які занадто сильно впливають на діяльність адміністрації. Якщо посилити Кличка менеджером, який був би здатний чинити опір цим групам, це позитивно позначиться на киянах", - додав Гончарук.
 
Крім Кличка і Супрун також були звільнені ряд заступників міністрів колишнього Кабінету Міністрів.
 
"Ми звільнили велику кількість заступників міністрів, які працювали в минулому уряді. Це не якийсь конфлікт - це нормальний процес, оскільки команда змінюється, і велика частина заступників міністрів пішла, ми їх звільнили. Також ми перепризначували ряд заступників міністра в Міністерстві фінансів, оскільки міністр залишилася працювати з минулого уряду. Ми довіряємо цій команді. І маємо намір з нею працювати", - зазначив Гончарук.
 
Чергове засідання Кабміну може відбутися в п'ятницю.

Related

Політика 9703483913860123

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item