Супрун дала поради чоловікам щодо відновлення ерекції

Супрун дала поради чоловікам щодо відновлення ерекції
Супрун розповіла, як боротися зі слабкою ерекцією

Екс-глава МОЗ торкнулася дуже серйозної проблеми, яка хвилює багатьох чоловіків в нашій країні - втрати чоловічої сили і як з цим боротися.

Уляна Супрун розповіла українцям про еректильну дисфункцію - проблему, яка турбує багатьох чоловіків в нашій країні. Відповідний пост з інформацією про чоловічу силу колишня в. о. міністра охорони здоров'я опублікувала на своїй сторінці у Facebook.
Супрун зазначила, що еректильна дисфункція може супроводжуватися зменшенням лібідо.
"Еректильна дисфункція - це часткова або повна втрата здатності до ерекції і її досить тривалого утримання. Вона може супроводжуватися зниженням лібідо або передчасною або затриманою еякуляцією. При чому це відбувається не один раз після важкого дня. Тривають такі погіршення принаймні три місяці", - повідомила вона.
За її словами, еректильна дисфункція стосується і фізичного здоров'я, і ​​психічного.
"Не варто ставити на собі хрест і думати, що без сексу можна прожити, або бігти шукати нові стосунки в надії на сильне збудження. Адже еректильна дисфункція стосується і фізичного здоров'я, і ​​психічного", - йдеться в повідомленні.
Уляна Супрун назвала фактори, від яких залежить сексуальне збудження:
"Повна еректильна дисфункція буває досить рідко - внаслідок радикального видалення простати. У більшості випадків йдеться про часткову дисфункцію. Сексуальне збудження залежить від роботи мозку, гормонів, від того, що людина бачить, чує, відчуває і нюхає, від роботи серця, судин і м'язів", - додала Супрун.
Як повідомлялося, в середу, 4 вересня уряд прийняв рішення звільнити Віталія Кличка з посади голови КМДА, а Уляну Супрун з посади в.о. МОЗ.
Пізніше Зеленський відповів на петицію з вимогою залишити Супрун. Президент подякував усім, хто підтримав петицію, але повертати Супрун на посаду глави МОЗ не має наміру.

Related

Здоров'я 261212297613143052

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item