Командир президентського літака розповів про харчування Путіна

Командир президентського літака розповів про харчування Путіна

Президент Росії Володимир Путін часто обідає в літаку без апетиту. Як розповів колишній пілот президентського Іл-96 Володимир Федорушкін, це пов'язано з тим, що главі держави подають одні й ті ж страви.

«Бували випадки, коли Володимир Володимирович говорив:" Знову ця їжа! "Йому хотілося щось повкуснее, гостріше. Приїдається. Не те що невдоволення висловлював, просто небажання це є з апетитом. Взагалі, перші особи в польотах дуже мало їдять », - сказав Федорушкін в програмі« Нові російські сенсації »на НТВ.

Він зазначив, що з метою безпеки харчуванням президента займаються тільки спеціальні люди. «За кордоном, як правило, в нашому посольстві, є спеціальні люди, кухарі. Причому вони засилають туди заздалегідь, перед візитом. І вони там готують їжу на зворотний шлях », - додав пілот, при цьому не уточнивши, які саме страви їсть Путін.

Також в ефірі НТВ Федорушкін розповів про сам екстремальному польоті на Іл-96. За його словами, це сталося під час одного з перельотів Володимира Путіна з Москви в Санкт-Петербург, нагадує RNS. Після посадки в Пулково, коли був ризик викотитися за злітно-посадкову смугу, глава держави покликав пілота на розмову.

Related

Події у світі 10997706932630909

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item